пʼятницю, 26 червня 2020 р.

УКРАЇНКИ ПОТРАПИЛИ ДО КОРОТКОГО СПИСКУ ПРЕСТИЖНОЇ ПРЕМІЇ ДЛЯ ІЛЮСТРАТОРІВ

Українки Марія Кінович та Таня Якунова потрапили до короткого списку престижної премії для ілюстраторів World Illustration Awards 2020. Перелік фіналістів з’явився на офіційному сайті премії.


Марія Кінович — молода дизайнерка та ілюстраторка з Києва. Авторка ілюстрацій та дизайну обкладинок до п'яти книг. Співзасновниця «Білого простору» — студентського коворкінгу, простору для навчання, відпочинку та зручного майданчику для реалізації камерних проектів.


Марія Кінович потрапила до короткого списку у категорію «Книжкові обкладинки». Вона оформила українське видання книжки «Атлас, описаний небом» Горана Петровича, яке вийшло у «Коморі».


Ще однією українською ілюстраторкою, яка потрапила до короткого списку премії вже в категорії «Дизайн продукту та упакування», стала Таня Якунова. Вона розробила серію ілюстрацій «Be Green» для компанії Green Network Energy.


Таня Якунова — ілюстраторка з багаторічним досвідом роботи, в минулому тім-лід команди ілюстраторів в Wirex. Має майже 10 років досвіду роботи в креативній індустрії, останні 5 з них — як ілюстраторка. Переможниця та номінантка міжнародних нагород в сфері ілюстрації. Серед клієнтів: Coca-Cola, Visa Gold, Unit 9, Xerox, Marvell App, Invision, Видавництво Старого Лева.

Проглянути усі роботи, які потрапили до коротких списків, можна на офіційному сайті премії.  Лауреатів премії оголосять восени цього року.

Премію заснувала AOI (Британська асоціація ілюстраторів). Подавати свої роботи можуть як відомі, так і молоді ілюстратори

Немає коментарів:

Дописати коментар