середу, 27 вересня 2017 р.

27 вересня в календарі: це цікаво знати






Щороку 27 вересня Україна відзначає міжнародне свято Всесвітній день туризму. Це свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 року в місті Торремолінос (Іспанія) з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн.

Свято туризму можуть відзначати не тільки люди, чий стиль життя пов'язаний з мандрівками та рюкзаком.


Турист — це людина, яка прагне до знань. Навіть звичайний виїзд на природу, в далечінь від буденної метушні, для багатьох людей може стати туристичною подорожжю.


Стратегія розвитку Білої Церкви до 2025 року чітко зазначає, що до 2025 року місто повинно мати 1 млн туристів в рік.  В місті успішно реалізується програма розвитку туризму Білої Церкви на 2016-2017 роки: встановлені туристичні вказівники, виготовлено туристичний буклет та туристичну карту міста, працює туристичний портал міста, розробляється мобільний додаток «Біла Церква туристична», створений туристично-інформаційний центр.


Також в місті вже розпочав роботу кластер «Біла Церква туристична», що об’єднав владу, громадськість, підприємців та науку у єдину асоціацію для розвитку туристичної галузі. Туристичний кластер вже запустив нові туристичні маршрути містом.

Немає коментарів:

Дописати коментар