четвер, 12 березня 2020 р.

Зустріч з письменником-краянином Володимиром Дідківським


12 березня в центральній бібліотеці для дітей відбулася зустріч семикласників БЗШ №11 з письменником-краянином, членом Київської обласної організації Національної спілки письменників України Володимиром Дідківським.


Автор добре знайомий юним читачам як поет-гуморист. А у письменників-гумористів особлива місія в літературі – вони своїми творами неодмінно піднімають людям настрій.

Під час зустрічі із школярами Володимир Іванович  розповів про свої перші кроки у творчості, про те, яку важливу роль відіграє читання і дружба з книгою. На прикладах із життя членів дитячої поетичної студії «Рожевий ранок» письменник  переконав підлітків, як важливо відкрити у собі вогник таланту, розвинути та зберегти його.


Неповторний майстер гумористичного слова презентував свою нову збірку «Реформатори», яка побачила світ у 2020 році та стала своєрідним підсумком чотирьох десятиліть його творчого шляху. У байках, гуморесках, мініатюрах автор з властивою йому дотепністю показує кумедні випадки з життя земляків.


Учасники зустрічі насолодилися майстерним читанням гуморесок в авторському виконанні та гідно оцінили легкий, приємний гумор поета.


Сподіваємось, що зустріч з Вододимиром Дідківським залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування та бажання прочитати ще більше творів письменника.

Немає коментарів:

Дописати коментар