пʼятницю, 27 березня 2015 р.

Оnline-фотоконкурс у ЦДБ: переможців визначено!

 Тиждень дитячого читання сповнений дивовижного книжкового розмаїття: зустрічі з письменниками, новими книжками, літературні подорожі, ігри та вікторини, різноманітні конкурси та акції, театральні вистави, майстер-класи, презентації.

           Центральна бібліотека для дітей започаткувала online-фотоконкурс “Моя улюблена книга”, який проводився в соціальній мережі “Вконтакті” з 1 по 25 березня 2015 року. У конкурсі взяли участь 15 користувачів ЦДБ, online-друзів дитячої книгозбірні, які поділилися своїми фотографіями з улюбленими книгами та оригінальними авторськими постерами зі спільнотою соцмережі. 27 березня учасників і вболівальників онлайн-дійства радо зустрічали у кінодемонстраційному залі бібліотеки, де відбулося нагородження переможців. Книжкові фанати із задоволенням дивилися яскравий музичний відеоролик “ЧАРодії” (Читацька агенція реклами), який проілюстрував їхні креативні фотопроекти, головними героями яких були Книга, Письменник, Читач.


Діти здійснили мандрівку до світу улюблених книжок своїх ровесників.


          
     
А потім відбулося нагородження. Бурхливими оплесками зустріли лідера відкритого онлайн-голосування Єгора Джуру (Like-95), якого нагороджено дипломом і призом від міського голови Василя Савчука – флешкою. Друге та третє місце вибороли Олександра Пересунько (Like-83) і Вероніка Демидова (Like-55). Дівчата отримали дипломи та подарунки від ЦДБ. Приз глядацьких симпатій дістався наймолодшій учасниці конкурсу – Катерині Діденко.




Тиждень дитячого читання закінчився, але не закінчилося спілкування дітей з книжкою. Нехай книга буде не лише джерелом знань і добрим подарунком, веселою розвагою і серйозною справою, але й тим містком, який об`єднує серця малих і дорослих.




Немає коментарів:

Дописати коментар