четвер, 17 березня 2016 р.

«Природа – це казка, яку потрібно читати серцем»



Екологічна просвіта дитячого населення має на меті донести до кожної дитини  головну мудрість життя про те, що, тільки оберігаючи природу, людство збереже життя на планеті Земля.


Цій темі був присвячений літературно-екологічний круїз  «Природа – це казка, яку потрібно читати серцем», який відбувся в Центральній бібліотеці для дітей 16 березня. Бібліотекарі молодшого відділу Лариса Олійник та Людмила Романович за допомогою книги та ляльки прищеплювали третьокласникам БЗШ №11 повагу до оточуючого нас світу природи.


Яскраві позитивні емоції викликала у малечі лялькова вистава «Не будьте байдужими», яка відобразила чесний та вимогливий погляд на навколишню дійсність, показала юним читачам, мешканцям міста,  не тільки найкрасивіші куточки природи, місця відпочинку, а й те, якими недоглянутими та засміченими вони залишаються після їх відвідування. Ляльки  немов би ставили маленьким глядачам запитання: "Яка галявина вам більше подобається: зелена й чиста чи брудна й "патлата"? Думайте, вибирайте!".



Бібліотекарі впевнені, що їхні читачі отримали основи екологічної культури.

Немає коментарів:

Дописати коментар