середу, 23 листопада 2016 р.

Книжкові новинки для дівчаток

Любі дівчатка!
Запрошуємо вас у яскравий чарівний світ чудових добрих казок про принцес, фей та ельфів. Читаючи  ці дивовижні історії, ви маєте можливість пережити ще раз казковий стан душі, бо майже кожна з вас уявляє себе принцесою або феєю. 

Казки про принцес / укл. В. В. Борзова. – Х. : Чайка, 2013. – 61 с. : іл. - (Світ казок).
Казки про принцес. Вони заворожують романтичними пригодами, манять у дивовижний світ чарів, от чому малюки ладні слухати їх знову і знову. А ще більше діти люблять грати в казку, уявляючи себе прекрасними принцесами і звитяжними принцами. Завдяки цій чудовій книзі ви зможете не тільки розважитися, але й у легкій, невимушеній формі вияснити для себе такі поважні речі, як-от: що таке дружба, вірність та всепереможна любов.



Коршунова Г. Фроська - кімнатна фея : повість / Г. Коршунова . – Х. : Сінтекс, 2010. – 78 с. : іл.
Героїня цієї казкової повісті - маленька і весела дівчинка... ну, не зовсім дівчинка, а кімнатна фея на ім'я Фроська, яка й кроку не ступить, щоб не потрапити у якусь історію. В неї чимало друзів - домовичок Хоха, мишинятко Мормиш-ка, коза Квітка, а ще ластівка Мона Ліза, або по-простому Маруська, кіт-бешкетник Снікерс і, звичайно ж, старенький Дідун, якому от-от минуло двісті літ. Усі вони по-своєму хочуть бути добрими і потрібними людям, хоча декому це вдається не зразу. Про їхні різні пригоди і розповідає ця захоплююча книжка.

Дерманський С. Маляка - принцеса Драконії / Сашко Дерманський. – Вінниця: Теза, 2015. – 160 с.
Якщо десь у світі є дракони, і якщо є бодай одненька принцеса, вони обов’язково зустрінуться. Навіть якщо дракони не дуже вірять у принцес, а принцеса, щиро кажучи, не зовсім принцеса, а тільки мріє нею стати, вони все одно зустрінуться. Бо такі вже закони природи...





Сантіні Г. Чарівна ніч Музи / Габріелла Сантіні. – К. : Національний книжковий проект, 2010. – 208 с. : іл.
У ніч, затьмарену небувалою активністю чорних магів, фея Муза і принцеса з планети Мелоді Галатея безслідно зникають з Алфеї. Вони опиняються у стародавньому світі, де панують чаклунки, живуть дракони та величезні грифони, які вміють розмовляти. На дівчаток чекають небезпечні пригоди і боротьба з Відьмами-Пращурками. Щоб розшукати Музу і Галатею, феям Winx доведеться проявити сміливість і винахідливість, а також пустити в хід увесь свій магічний арсенал! Чим закінчиться ця пригода? Чи знайдуть та врятують дівчат феї Winx?

Чарівний світ фей та ельфів / укл. В. В. Гуріна, В. Г. Біляєв. – Х. : Белкар-книга, 2016. – 61 с. : іл. – (Пізнаємо світ разом).
Ця збірка про чарівний світ фей та ельфів. Ви матиме змогу віднайти відповіді на такі запитання як: Де живуть загадкові істоти, яких називають "фейрі"? Як знайти чарівне царство ельфів? Які бувають феї та чи можна з ними спілкуватися?. Також ви зможете ознайомитися з відомими казками та легендами про фей та ельфів. Якщо ви вірите в чудеса, то ця книга саме для вас. 



                
Казки для маленьких принцес. – Х. : Торнадо, 2003. – 80с. : іл.
У книгу ввійшли казки, героїнями яких є принцеси: "Король Дроздовик" (за братами Грімм), "Золота гуска" (за братами Грімм), "Принцеса Дангобер" (французька народна казка), "Свинопас" (за Г.К.Андерсеном), "Принцеса на горошині" (за Г.К. Андерсеном), "Барбовер Зелена Борода" (французька народна казка).

Немає коментарів:

Дописати коментар