вівторок, 20 грудня 2016 р.

Миколай, Миколай Україну привітай!

День Святого Миколая – одне з найцікавіших свят народного і церковного календаря, а також найулюбленіше свято українських дітей. 

19 грудня до дітей України має завітати Святий Миколай і покласти під подушки або в чобітки миколайчики – приємні подарунки від доброго святого за гарну поведінку протягом року.
 Цього дня у центральній бібліотеці для дітей відбулося свято Миколая. Учасниками театралізованого дійства стали працівники бібліотеки Людмила Романович, Лариса Олійник,  учні 3-В класу БЗШ №11 (класовод В.В.Ярич) та учні музичної школи №3 ( викладач вокалу Н. В. Пренделас, концертмейстер Л.І.Смаглій).


 У виконанні ансамблю «Дзвіночок» та тріо «Індіго» прозвучали пісні «Ой хто, хто Миколая любить», «Святий Миколай», «Їде, їде Бог на санях»…  

Ведуча – завідувачка відділом обслуговування Інна Кабула привітала всіх присутніх зі святом.
 На зустріч до дітвори завітав настоятель церкви Покрова Божої Матері Київського патріархату отець Миколай. Він привітав усіх зі святом Миколая, розповів про історію свята та життєвий шлях святого.
  
  В подарунок від отця Миколая кожна дитина отримала маленьку іконку Святого Миколая з побажанням миру, злагоди та добра.
 Малюки підготували на свято віршики, які розповідали по-дитячому щиро та порадували гостей ляльковою виставою «Світ казки». Дітлахам сподобалися ігри, конкурси, загадки. 
 На завершення свята учасники отримали солодкі дарунки від керівника молодіжно-громадської організації «Дієва молодь» Сергія Істоміна, які вручила його помічниця Юлія Таран, з побажаннями наслідувати добрі вчинки Миколая та щоб це свято стало для всіх святом Добра, Милосердя, Прощення, Любові до ближніх.

Немає коментарів:

Дописати коментар