пʼятницю, 14 вересня 2018 р.

Година-сюрприз «Чому вересень у році найголовніший?»


Вересень… Скільки краси, лірики, радості й тихого смутку приносить нам перший осінній місяць. Приваблює він своєю мінливістю та буянням осінніх барв, а також тим, що тішить щедрістю та багатством.

«Чому вересень у році найголовніший?» - під такою назвою в центральній бібліотеці для дітей відбулася година-сюрприз, учасниками якої були маленькі читайлики, вихованці дитячого садка №34 «Чебурашка» (вихователі: Марина Шварц, Оксана Висіцька).
 Бібліотекар Людмила Романович відкрила захід літературним калейдоскопом «Постукав вересень у двері». Малюки із задоволенням прослухали оповідання Василя Скуратівського «Місяць семи погод», а потім зворушливо декламували вірші Христини Косоноцької, Юрія Клена, Лариси Недін, Романа Росіцького про перший місяць осені.


Захопила дітей конкурсно-розважальна програма «Вересень – місяць добре ґаздує, овоч смачненький дітям дарує». Малеча дружно відгадувала загадки, продовжувала прислів'я та приказки про осінь, відповідала на запитання літературно-інтелектуальної вікторини «Осіння казка», збирала «Осінні пазли», активно перетворювалася у грибників та тварин, беручі участь в іграх «Горішки для білочки» та «Найкращий грибник».

  
Родзинкою заходу стало створення осіннього натюрморту «Смачні дарунки осені».


1 коментар:

  1. Цікаво!Весело! Креативно!Нам захотілося і самим спробувати осінніх
    смаколиків!

    ВідповістиВидалити