пʼятницю, 2 серпня 2019 р.

Читаємо влітку



Пропонуємо книжкові новинки, які будуть цікаві та корисні наймолодшим читачам.

Лобода О. Цукерки на сніданок . Звичайні пригоди хлопчика Захара / Олена Лобода. –К. : Видавництво «Національний Книжковий Проект», 2017. – 48 с. : іл.
Що робити, якщо вам не хочеться їсти те, що приготувала мама? Наприклад, кашу або сосиски? Напевно, не варто чинити так, як це зробили Захар і його друг Борька. А як перемогти свій страх перед зубним лікарем? Чи боїтеся ви зубного лікаря? А якщо чогось злякалися, то чи вистачить у вас сміливості признатися в цьому перед усіма дітьми? Ось такі прості й водночас складні завдання доводиться вирішувати хлопчикові Захару. Читайте ці веселі й мудрі історії - можливо, впізнаєте в них і себе?
Мозер Е. Мануель і Діді. Велика книга маленьких мишачих пригод / Ервін Мозер. - Л. : Видавництво Старого Лева, 2017. - 184 с. : іл.
Діді та Мануель — два веселих і вірних друга. Вони не люблять нудьгувати та сидіти на місці, тому цілий рік знаходять нові цікаві забавки, знайомляться зі світом та знаходять друзів. Життя мишенят Мануеля і Діді сповнене пригод. Друзі проявляють свою допитливість, дотепність, винахідливість та відвагу. Мануель завжди має багато ідей, а Діді щоразу готовий допомогти йому реалізувати їх. Книжка австрійського письменника Ервіна Мозера з авторськими ілюстраціями привабить вас короткими текстами і симпатичними малюнками. Вона допоможе знаходити у житті дивовижне, бачити прекрасне і пізнавати нове. А також – дізнатися про те, що найдорожчий скарб – твій друг.
Юр’є Ж. Велика книжка кролячих історій / Женев’єва Юр’є. – Київ: Рідна мова, 2018. – 352 с. : іл.. – (Серія «Шедеври дитячої літератури рідною мовою»).
Велика збірка із літньою обкладинкою веселих історій про надзвичайну кролячу родину, до якої увійшло аж 15 казочок.
Веселі історії про дружніх кроленяток Сироїжка, Кульбабку, Вогника, Розмаринчика та Піруетту, що мешкають разом із добрим та уважним татусем Онисимом та вправною господинею тітонькою Цинією, які постійно щось вигадують, потрапляють в різні кумедні ситуації, але водночас дуже люблять один одного та готові на відчайдушні і хоробрі вчинки заради родини. Книга відрізняється майстерними ілюстраціями, неймовірно деталізованими та привабливими. Кожна ілюстрація із книги навіть без тексту може чудово передати казковий зміст.
Якщо ви ще не познайомилися із цією надзвичайною сімейкою - мерщій розгортайте книжку. На вас очікують неймовірні історії!

Немає коментарів:

Дописати коментар