понеділок, 3 вересня 2012 р.

День знань у бібліотеці


День знань у бібліотеці

     1 вересня – День знань,  хвилююче свято для всіх. Немає людини, котра не пам’ятає день першого дзвоника, першу вчительку, шкільних товаришів.
 В цей день у школах проводять урочисті заходи, студентам вручають студентські квитки.
     Ніколи не лишається осторонь і центральна бібліотека для дітей. Вже стало доброю традицією проводити перший урок для школярів у ЦДБ. Ось і цьогоріч головний бібліотекар Антоніна Даценко  та зав.сектором Валентина Голубенкова  провели для учнів восьмих класів ЗОШ №11 перший урок під назвою «Здорова родина – здорова країна». 







Під час бесіди бібліотекарі звернули увагу читачів на книжкову виставку «Ласкаво просимо до країни Знань», розповіли про здоровий спосіб життя, про досягнення спортсменів-олімпійців та про значення спорту в житті видатних людей.


 
А ще, учні показали непогані знання, відповідаючи на запитання вікторини на спортивну тематику.
Для учнів 2-3 класів ЗОШ №11 День знань під назвою «Кличе дзвіночок «Бім-бам, бім-бам», в школу збиратися час школярам» став справжнім святом у бібліотеці. На порозі бібліотеки їх зустріла справжня Мері Поппінс.





Саме вона запропонувала юним читачам бібліотечні мандри «Хто знає науку читання, той завжди встигає в навчанні».



А далі на маленьких читачів чекала зустріч з бешкетливим, але розумним Мишеням Мициком, героєм лялькового театру «Книга і лялька», цікаві вікторини та ігри. 



Не залишилась поза увагою і книжкова виставка «Вчиться вересень читати».


 
Свій новий навчальний рік юні читайлики розпочали з того, що вибрали для себе у бібліотеці цікаві книжки, а записала їх у формуляри сама Мері Поппінс.



Разом з малюками святкували бібліотекарі І категорії Людмила Романович та Лариса Олійник. Вони створили читачам чудовий настрій, а взамін отримали позитивні емоції та вдячність маленьких відвідувачів. 
Отже, новий навчальний рік розпочався у ЦДБ на гарній ноті, сподіваємося, що кожен подальший день і для бібліотекарів, і для читачів буде мажорним і світлим.   









 

Немає коментарів:

Дописати коментар