пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

«Щоб в серці жила Батьківщина»


«Україна – моя доля, її щастя, її воля» – 
саме ці слова з «Казки про козака Степана …» 
Костянтина Климчука стали гаслом першого уроку 
для учнів 8-В (кл. керівник Іщенко Т.С.) та 
4-В (кл. кер. Кузан Г.М.) класів БЗШ №4.
Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють у зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Бібліотекарі центральної бібліотеки для дітей запросили одного з них, бійця окремої мотопіхотної бригади № 56 – Віктора Шелеста та волонтера і журналіста Костянтина Климчука на зустріч із школярами. Почесні гості розповіли про складну ситуацію, що склалася на сході Україні.
З глибоким сумом та болем в очах Віктор розповів про життя на війні, про те, як боронилися та наступали, про військові будні, про солдатську єдність, братство, про допомогу волонтерів.
Волонтер Костянтин Климчук, який постійно буває у зоні АТО, розказав про щоденну працю на ниві взаємодопомоги й безкорисливого піклування про воїнів АТО. Він наголосив, що український народ неможливо подолати. Події, які відбуваються у нашій країні, збудили в кожного з нас почуття щирого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.
Запрошені гості щиро подякували дітям за те, що вони морально підтримують воїнів своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для наших бійців є надзвичайно важливою.
Працівники центральної бібліотеки для дітей запросили учнів на презентацію виставки «Щоб в серці жила Батьківщина», де вони познайомляться з книжками та цікавими фактами про героїв АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар