вівторок, 14 березня 2023 р.

Весняна феєрія

         Щороку ми з нетерпінням чекаємо весну. Весна — це оновлення та відродження природи. Це — сонце і тепло, це — зелень і пахощі квітів, це — нове життя.

Наші далекі пращури уявляли весну цілком реальною особою — стрункою, веселою, заквітчаною, співучою дівчиною. Там, де вона з’являлась, все оживало, розквітало, дзвеніло піснями.

     Своє очікування весни, емоції, пов'язані з цією прекрасною порою року відобразили читачі ЦДБ в малюнках, аплікаціях, поробках, які експонуються в вітринних вікнах книгозбірні на виставці «Весняна феєрія». В світлих та сонячних, яскравих та щирих сюжетах і композиціях юні майстри відтворили мрії про теплу яскраву пору року.



 
       Вже з першого погляду на дитячі роботи відчуваєш сонячне тепло. Потоки весняної води; дерева, на яких вже наливаються бруньки; квітучі гілки яблунь або вишень – все це присутнє в творах юних митців. Як чудово, що діти спостережливо та дбайливо, з любов’ю відобразили  весняні зміни навколишнього середовища. Велике спасибі всім читачам за чудову, натхненну працю!


 
Запрошуємо мешканців та гостей міста помилуватися дитячими творіннями.

Немає коментарів:

Дописати коментар