середу, 8 квітня 2015 р.

До нас завітала Таїна Братченко



        Щоб влаштувати свято, потрібно зовсім небагато –
 цікава книжка, автор і  добрий настрій. 

      
Саме за цим принципом і було влаштоване свято в Центральній бібліотеці для дітей, де 8 квітня відбулася зустріч юних читачів з журналісткою, авторкою багатьох різножанрових книжок, членом Національної спілки письменників України, лауреатом літературно-мистецької премії ім. І. С. Нечуя-Левицького
 Тетяною-Таїною Братченко.


Любителі книжки мали змогу зазирнути у творчий світ білоцерківської письменниці. Вона презентувала вже третю книгу дивовижних казок «Пригоди голуба Урра».  Маленькі читачі, затамувавши подих , слухали  оповідки «Казка про Коника-Скрипаля», «В країні Цукерії» у виконанні авторки. 



      Виявилося, що перші дві книжки пані Таїни «Казки про малят та звірят», «Бабусині оповідки» користуються неабияким попитом у маленьких читачів. Як  зявилася писанка? Як народилася сопілка? Що змусило написати казку «Хвалькуватий колосок»? Чи є найулюбленіший письменник? - на ці та ще багато дитячих питань дала відповіді авторка. 



     Заключним акордом заходу стала лялькова вистава «Мудрий їжак», яка створила святковий настрій у літературній вітальні ЦДБ. 
  
 

Присутні на заході учні молодших класів БЗШ №11 уважно дивилися театралізоване дійство, а інколи сміялися від душі. Читачі бібліотеки подякували авторові за цікаву розповідь. 
 

Серед них була присутня учасниця літературної студії ЦДБ «Рожевий ранок»  Катя Герасимова, в якої недавно вийшла з друку перша книжечка оповідань «Хоробрий рибалка». На згадку про зустріч іменита письменниця й «автор-початківець» обмінялися збірками своїх творів із автографами...

Немає коментарів:

Дописати коментар