четвер, 5 жовтня 2017 р.

Пізнавальна гра «Смачно-корисно»



5 жовтня учні 1-А і 1-Б класів БЗШ №4 (класоводи Надія Поліщук і Наталя Манюк) здійснили цікаву мандрівку до родини овочів та фруктів. Бібліотекар ЦДБ Катерина Діденко запросила маленьких читайликів взяти участь в пізнавальній грі 
«Смачно-корисно».

На початку заходу пані Катерина познайомила першокласників з  цікавою інформацією "Овочі і фрукти - корисні продукти", прочитала уривки з твору італійського письменника Джанні Родарі “Пригоди Цибуліно”.

 Хвилею веселощів "розігріли" аудиторію дотепні конкурси та ігри, в яких змагалися дві команди юних читачів «Овочі» та «Фрукти». Перший конкурс захопив малечу, діти із задоволенням розділяли овочі і фрукти, розклавши їх в різні кошики.

 Змагання між командами відзначалося позитивною конкуренцією, згуртованістю і взаємопідтримкою. Малюки дружньо відгадували загадки, завзято розгадували кросворд, брали участь у конкурсах «Фруктовий алфавіт», «Яке слово зайве» . Гра «Корисні та шкідливі» переконала дітей у правильному виборі продуктів, корисних для їхнього здоров’я. В ході веселої гри «Дізнайся на дотик» школярі з закритими очима визначали, а потім діставали з «чудесного мішечка» дари осені.

 Наприкінці заходу користувачі гучно скандували: «"Овочі і фрукти - корисні продукти!".

Немає коментарів:

Дописати коментар