пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

Книжкові новинки


Шановні читачі!

Пропонуємо вашій увазі  книжкові новинки, 
серед яких  пригодницькі книги та фантастика, а також видання, сповнені дорослих проблем, 
емоцій і переживань.
 Кожен знайде щось захоплююче і цікаве.
 
Вілсон Дж. Вечірка з ночівлею: повість / Джаклін Вілсон. – Тернопіль: Богдан, 2012. – 136 с.
Вечірки з ночівлею – найцікавіші! І у кожної буде своя.
Усі Геленині подруги входять до Абеткового клубу: Ані, Белла, Венді та Ґлорія вже влаштовували вечірки з ночівлею на свої дні народження. Гелена теж хотіла б усіх їх запросити, але їй не хочеться, щоб її друзі дізналися про її сестру…
Нова зворушлива повість від усесвітньо відомої дитячої письменниці піднімає нелегкі, але напрочуд важливі теми. Дружба, визнання однолітками, стосунки у родині – усе це тут є, але є іще щось дуже важливе. Головна героїня, яка має сестру з особливими потребами, не лише познайомить вас із цією проблемою, а й пояснить, як ставитися до однолітків з фізичними та розумовими вадами.
Гантер Е. Небезпечний шлях / Ерін Гантер. – Х. : АССА, 2018. – 336 с. – (Серія «Коти-вояки»).
П'ята книга серії світового бестселера «Коти-вояки».
Лютий ворог став сильним і могутнім, як ніколи. Але Вогнесерду немає звідки чекати допомоги. Його Клан ще не оговтався після страшної пожежі, а провідниця знесилена і втратила віру. До того ж у лісі з’являється нова загроза, яка може знищити усіх котів Громового Клану.
Гантер Е. Темні часи / Ерін Гантер. – Х. : АССА, 2018. – 320 с. – (Серія «Коти-вояки»).
Шоста книга серії світового бестселера Коти-вояки.
Новий провідник Громового Клану разом із даром дев’яти життів отримує від пращурів-вояків загрозливе застереження: Лев із тигром зустрінуться в битві, і кров запанує над лісом. Що означають пророчі слова Зореклану?
Намагаючись розгадати цю загадку, Вогнезір робить усе можливе, аби захистити Громових котів від жорстокої помсти давнього ворога. Та він навіть і не підозрює, що тепер у його лапах не тільки майбутнє власного Клану, але й усього лісу.
Стрижевська Т. Файні товсті дівки, йо!: повість / Тетяна Стрижевська. – К. : Фонтан казок, 2018 с. : іл.
Мілка й Зоряна - абсолютно сучасні дівчатка! Вони знають геть усе про моду і їхнє життя, розписане за канонами провідних жіночих журналів. Та ось одного разу невблаганна доля на цілий місяць закидає їх до бабусі в далеке карпатське село. І тут ґламурність мусить пройти випробування Справжністю! Що від неї залишиться на лоні справжньої природи, у спілкуванні зі справжніми людьми - та ще й тоді, коли у дівчаток уперше починають зароджуватися справжні почуття? Навдивовижу тонка психологічна повість Тетяни Стрижевської «Файні товсті дівки, йо!» - переможець конкурсу «Напишіть про мене книжку!», оголошеного видавництвом «Фонтан казок» з метою прости­мулювати українських письменників до творення книжок, у яких ключовим є образ сучасного підлітка.

Немає коментарів:

Дописати коментар