вівторок, 26 березня 2019 р.



Літературний   квест «Сучасний бестселер»


В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання працівники центральної бібліотеки для дітей організували захоплюючий літературний квест «Сучасний бестселер».

У квесті взяли участь семикласники БЗШ №4. Учасники змагань розділилися на дві команди. Після поділу капітани отримали мапи квестової зони, на яких були позначені зупинки та маршрут. Для того, аби команди краще орієнтувалися, їх супроводжували координатори Олена Корнієнко 
та Інна Кабула.

              

              

Юні літературознавці з величезним азартом кинулися у «бій». 


                                     

Обидві команди мали пройти одні й ті ж самі зупинки, але рухалися різними маршрутами. Всього  було п’ять зупинок: «Іди по слідах», «Плутанина», «Склади пазл», «Пізнай героя за описом», «Знайти книгу-бестселер». На кожній зупинці команди виконували  завдання  і за кожну правильну відповідь отримували фішку.

                                

           

Всі завдання учасники гри виконали успішно, хоча зробити це було не так і просто. Діти проявили кмітливість, показали свої знання з рідної мови, української та світової літератури , вміло орієнтувалися у книжковому фонді бібліотеки та віднайшли назву книги-бестселера Сашка Дерманського 
«Чудове чудовисько і погане поганисько».


 Читачі-учні відкрили для себе світ сучасного бестселера і зрозуміли, що ходити до бібліотеки це цікаво і досить несподівано. А щоб відновити втрачену енергію кожен учасник отримав солодкий приз. 

          

Немає коментарів:

Дописати коментар