четвер, 17 вересня 2015 р.

18 вересня в календарі: це цікаво знати



Друзі!

18 вересня - Міжнародний день читання електронних книжок 
у вільному доступі.  
День #eBookDay відзначається щороку і саме напередодні 
Всеукраїнського Дня бібліотек.



Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли.
 
Надаємо вам адреси сайтів, де можна завантажити книги абсолютно безкоштовно. Також можна переглядати тексти онлайн.

Українська електронна бібліотека 
libruk.in.ua
LIbruk був створений з любов'ю до рідної мови, виключно з метою донесення до читача чудових творінь талановитих українців. Libruk – ресурс, на якому зібрано твори різних за жанром і часом українських письменників-класиків та сучасних авторів. На сторінках електронної бібліотеки Libruk є можливість прочитати скорочену біографію для знайомства з життєвим та творчим шляхом письменників України. На сайті ви зможете завантажити книги у найбільш популярних електронних форматах – fb2, epub, mobi. 


Дитяча. Книги українською

На сайті представлена дитяча література українських і світових авторів за рубриками: «Історія», «Філософія», «Фентезі», «Фантастика», «Релігія», «Проза», «Поезія», «Наука», «Гумор», «Жіночі романи», «Детектив», «Дитяча», «Казки», «Байки». Книги зібрані у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). 


У інтернеті з’явилась онлайн-бібліотека, де можна скачати шкільні підручники для учнів усіх класів. У підбірці книжки розподілені по класах. Вони відскановані у форматі pdf та скачуються єдиним архівом для кожного класу.



Немає коментарів:

Дописати коментар