неділю, 14 лютого 2016 р.

Літературний десант сучасних українських письменників в ЦДБ



Фантазувати завжди приємно, а  робити це разом з дитячими письменниками ще й веселіше.

11 лютого до Центральної бібліотеки для дітей завітали автори видавництва «Фонтан казок» Іван Андрусяк, Олег Чаклун, Юрій Бедрик та Сашко Дерманський. Юні читачі взяли участь в цікавому інтерактивному заході, який влаштували для них бібліотекарі та столичні гості.
 На початку свята представників літературного десанту привітали наймолодші члени читацької агенції реклами ЦДБ «ЧАРодії», представники Білоцерківської громади начальник міського управління освіти і науки Юрій Петрик, радник міського голови Сергій Бурлака, директор ЦБС Раїса Григоренко.
 Під час зустрічі письменники залюбки поспілкувався з малечею, якій до смаку прийшлись веселі та повчальні віршики, захоплюючі презентації нових книжок, цікаві та кумедні історії, скоромовки…
 Своєю відкритістю, щирістю та добротою вони вже через декілька хвилин спілкування завоювали симпатії  школярів.
  Дійство супроводжувалось веселими жартами та  нестримним сміхом.
 Наші читачі сповна насолодилися оповідками та мініатюрами у авторському виконанні, а автограф-сесія стала приємним сюрпризом для кожного учасника зустрічі.
  «Головна риса дитячого письменника – неймовірна радість від того, що ти живеш на світі» – саме так вважали наші гості, книги яких відрізняються своєю універсальністю, їх можна читати у будь-якому віці, щоразу відкриваючи для себе щось нове.

Незабутні враження та позитивні емоції залишились у читачів дитячої книгозбірні від фантастичної зустрічі з сучасними українськими письменниками.


Немає коментарів:

Дописати коментар