понеділок, 30 травня 2016 р.

Відкриваємо для себе книжковий світ



Знайомити дитину з книгою та бібліотекою потрібно з самого малечку. В цьому переконані працівники центральної бібліотеки для дітей.

 «Відкриваємо для себе книжковий світ» - під такою назвою в ЦДБ з 23 по 30 травня відбувся Тиждень відкритих дверей для дошкільнят. В ці дні наша книгозбірня радо зустрічала вихованців дитячих садочків мікрорайону та батьків з дітками-дошкільнятами.
 Для найменших відвідувачів у бібліотеці проведені екскурсії «Запрошуємо у світ книги», «Пригоди в казковій кімнаті»; презентації книжкових виставок-інсталяцій та інформаційних зон «Іграшкова читальня», «Веселковий світ дитинства».

 З таємницями «Книжкової країни» малят знайомили бібліотекарі Людмила Романович і Лариса Олійник. В читальній залі дошкільнята пограли в літературні ігри «Грайлики-читайлики», «Уважні читачі», розгадували загадки, переглядали цікаві дитячі книжки та періодичні видання.



 Малеча з цікавістю переглянула лялькову виставу «Казка про книжку», під час якої активно спілкувалася з казковими героями та відповідала на їх запитання. Діти співали пісні з улюблених мультфільмів, танцювали, читали вірші, а, втомившись, відпочивали в дитячий зоні «Грай та читай», де їх розважали не тільки книжки, а й улюблені іграшки.

 Подорож бібліотекою не залишила байдужою жодну дитину.


Немає коментарів:

Дописати коментар