середу, 5 квітня 2017 р.

Книжкові новинки



Друзі!
До нашої бібліотеки надійшли нові книги. Пропонуємо вам познайомитися з ними. Сподіваємося, що ці книги не залишать байдужими жодного з вас.


Бачинський А. Детективи в Артеку, або команда скарбошукачів /Андрій Бачинський. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2016. – 192 с.
Герої повісті – тендітна юна скрипалька Оленка та її друзі – Антон, Сашко та Сергій під час відпочинку у таборі на березі Чорного моря випадково дізнаються про таємницю захованих неподалік коштовностей славнозвісної Міледі, героїні роману про трьох мушкетерів. Уночі друзі таємно вирушають на пошуки скарбу, але потрапляють у вир захоплюючих пригод. Їм доведеться здійснити небезпечну подорож у печеру контрабандистів, а також вступити у справжній двобій з викрадачами музейних цінностей. Хто переможе в одвічному двобої зла і добра – підступність і ненависть, чи щирість і дружба?..
 Дал Р. Відьми: повість / Роальд Дал. – К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2016. – 256 с.
Книга Роальда Даля “Відьми” - захоплива історія про СПРАВЖНІХ ВІДЬОМ. І про хлопчика, який після загибелі його батьків у автокатастрофі, переїжджає із свого дому в Англії до бабуні у Норвегію, ліси якої в давнину й народили багатьох загадкових, міфічних, на думку багатьох дорослих, істот, таких як відьми. Вони і досі існують поряд із нами, живуть у цілком нормальних будиночках і навіть мають цілком нормальну роботу!
Саме тут, у Норвегії, і починається шлях пізнання головним героєм світу відьом, які, майже не відрізняючись від звичайних людей, виходять на полювання за дітьми. Улюблена бабуся хлопчика, виявляє неймовірну обізнаність щодо світу відьомства, і, сидячи у своєму улюбленому кріслі, розповідає онукові, як вирізнити відьму із натовпу, що є майже неможливим на думку хлопчика.

Маар П. Суботик у небезпеці / Пауль Маар. – Вінниця: Теза, 2016. – 192 с.
Вам цікаво дізнатися, чому Суботик розсівся на гілляці? І як опинилося порожнє крісло на іншому дереві? А все через те, що Суботика викрадено, а бажання, які він виконує, мають несподівані побічні дії. І Суботику від того щораз гіршає. Суботик  у справжній небезпеці. Про все це та інші карколомні колотнечі й незвичайні пригоди Суботика ви довідаєтесь з цієї книжки.


Маар П. Що не день, то субота / Пауль Маар. – Вінниця: Теза, 2016. – 160 с.
Дорослий пан Пляшкер боїться геть усіх - свого шефа, господиню будинку... Його треба терміново рятувати. Зарадити зможе лише Суботик — руде створіння у водолазному костюмі, яке грається у футбол сирними кулями, залюбки з'їдає коміри та віконні ручки й здійснює найнеймовірніші бажання.

Щерба Н. Чароділ. Чародольський Князь : роман /Наталія Щерба. – М. : РОСМЄН, 2016. – 400 с.
Друга книга трилогії "Чароділ" Наталії Щерби. Героїня "Чародола" Тетяна успадкувала від прабабусі не тільки чарівний браслет, але й чаклунську силу. Несподіваний спадок залучає її в низку неймовірних пригод, які починаються в Карпатах, тривають в загадковому Чародолі.
Удосконаливши чарівничі знання в англійській приватній школі, Тетяна Окрайчик під новим магічним ім’ям Каве Лізард потрапляє до складу карпатської експедиції. Мета мандрівки - відшукати Двері в Скелі, які відкривають шлях до Чародільських земель. Отримавши від Великого Мольфара Ключ від таємного проходу, юна відьма змушена зробити вибір: чи то залишитись у рідних Карпатах, де на її життя зазіхають могутні чарівники, чи то, зачинивши за собою Двері в Скелі, податись у незвідані простори Чародолу? Що обере героїня - читайте у другій частині трилогії Чароділ.

Немає коментарів:

Дописати коментар