середу, 26 вересня 2018 р.

Конкурс знавців української казки «Вік житиме казка знайома»


Добра, мудра, чарівна казка завжди була у пошані. 26 вересня четвертокласникам БЗШ №4 (класовод Олена Ляшенко) випала нагода побувати на гостинах у казки. Адже працівники ЦДБ проводили конкурс знавців української казки «Вік житиме казка знайома».

 Ведуча заходу Лариса Олійник, у ролі Української Казки, запропонувала маленьким читайликам покататися на казковій каруселі, яка закружляє їх у вирі неймовірних пригод, вікторин та веселих ігор.


 Конкурс проходив у кілька етапів: «Розминка», «До якої казки прислів’я?», «Телеграми від казкових героїв», «Впізнай з якої казки», «Чи уважний ти читач?». Розумники і розумниці захоплено слухали бібліотекаря, відповідали на її запитання, згадували назви казок та їхніх героїв, разом вгадували рими-закінчення та загадки.



 Під час конкурсу «Казкова спокуса» книжкові гурмани дегустували фірмові літературні страви: «Казковий борщ», «Рагу з пригод», «Фольклорний пудинг». Апетит, який розігрався в дітей не на жарт, був задоволений великою кількістю цікавої та корисної інформації, запропонованої в незвичній формі.

 Родзинкою заходу стала інсценівка казки «Рукавичка» на сучасний лад. Легка, весела та пізнавальна театралізована вистава у виконанні школярів прийшлася до смаку глядачам і викликала щирі посмішки на їхніх обличчях.


Немає коментарів:

Дописати коментар