середу, 15 липня 2015 р.

ЧИТАЄМО ВЛІТКУ


Тетяна Щербаченко 

Мама трьох дівчаток і БараБуки Тетяна Щербаченко не уявляє власний простір без книжок. Часом завдяки Тетяні простір інших людей теж заповнюється хорошими книжками. Вона їх купує, збирає, дарує, а іноді пише сама.

 
2007 року вийшов дівчачий бестселер «Панночка» та збірка оповідань «Пуп Землі, або Як Даринка світ рятувала». Пізніше з’явилась популярна книжка «Як не заблукати в Павутині»
.



Хто з вас не любить поблукати в Мережі?!

А кому дорослі хоча б раз не казали, що Інтернет — не місце для блукання дітей і слід зайнятися чимось «нормальним», а не «гробити час і здоров‘я»?!

А ще дорослі не забувають поплакатися, що Інтернет «убиває» книжку та пишуть нуднющі підручники й посібники, в яких така жива і класна штука як Мережа перетворюється на купу мертвого залізяччя, регламентованого важко повторюваними правилами...

Але буває й по-іншому. Адже дорослі завжди виростають із дітей! І коли про Мережу береться писати той, хто любив у ній поблукати сам, і досі може дати фору власним діткам у тій справі, — з’являються справді корисні та цікаві книжки про Інтернет і дитяче життя-буття в ньому.

Ось ця — саме така! Прочитай!

Можливо, знайдеш щось новеньке про вже відомий тобі Мережевий світ. А якщо ні (бо ж ти можеш виявитися справжнісіньким докою у справі освоєння Інтернету!) — книжка стовідсотково допоможе тобі позбутися тисячного запитання молодшого братика чи сестрички «А як мені…»

…та й дідусеві чи бабусі, а іноді й мамі з татом куди простіше тихцем зазирнути за підказкою до дитячої книжки, ніж визнати, що є речі, у яких навіть дитина знається краще за них.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар