середу, 1 червня 2016 р.

Нехай дитячий гомін дзвінко ллється



У Міжнародний день захисту дітей дорослі влаштовують для дітей свято та готують сюрпризи. Не стала виключенням і центральна бібліотека для дітей. В перший день літа працівники ЦДБ подарували своїм наймолодшим читачам саме дитяче свято в році. Вихованці дитячих садків мікрорайону завітали на цікаву, веселу розважальну програму «Нехай дитячий гомін дзвінко ллється».


До юних читайликів у прямому сенсі слова завітало Літо (бібліотекар Лариса Олійник), вдягнене у веселкові барви та квітковий вінок. Завітало не саме, а з улюбленцем дітвори котом Леопольдом (бібліотекар Людмила Романович).


 Господиня заходу привітала малечу зі святом та побажала радісного відпочинку. Вона запропонувала дітям взяти участь в загадковій вікторині «Спинилось літо на порозі», за правильні відповіді учасники свята отримумавали пазли-зображення, з яких склали чудовий мальовничий літній пейзаж «Наше літо». Дитяча картина вийшла сонячною, світлою, яскравою, веселковою.


  Леопольд захопив малят активними, рухливими іграми  та конкурсами, веселими розвагами та святковою дискотекою. Радість і сміх панували в залі, дошкільнята танцювали, стрибали, співали, веселилися від душі. Треба було бачити, як горіли від захвату дитячі оченята!




А потім ведучі свята запросили дітей до імпровізованої «Іграшкової читальні», де їх чекала чудова подорож в країну книжкового розмаїття. Сподіваємося, що читання цікавих дитячих видань подарувало нашим маленьким відвідувачам не тільки радість і приємні миті, а й бажання до пізнання нового та непізнаного.




Немає коментарів:

Дописати коментар