пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

Свято Спаса святкуємо – радість всім даруємо

 Величне свято Яблуневого Спасу скликало читачів центральної бібліотеки для дітей 19 серпня до читального залу книгозбірні на медово-яблучний день 
«Маковей і Спас для вас радощів припас».


Бібліотекарі приготували для своїх відвідувачів справжнє «частування» з ароматом яблук і книжок. Щедре і веселе відзначення Яблучного, Медового і Горіхового Спасів почалося вже з порогу. Ведучі та господині свята Катерина Діденко, Галина Бондар та Світлана Шалагіна тепло привітали гостей та розповіли про святкування Спасу. Учасники заходу дізналися легенду походження свята, чому воно носить таку назву та основні народні традиції і прикмети «Спасівки-ласівки».



А далі протягом дня малечу чекали розваги на будь-який смак: різні «яблучні», «медові» та «горіхові» конкурси: «Сортируємо фрукти», «Хто швидко з’їсть яблуко», «Хвалене яблуко», «Сливова естафета», «Дегустація», «Вгадай».



Найзахопливіші конкурси проводилися біля «Чудо-дерева». Дітлахи з задоволенням відгадували фруктові загадки-обманки і тут же отримували смачні відгадки-призи.



Свято Яблучного Спаса у бібліотеці вдалося на славу. Нестандартний підхід забезпечив захоплюючу та цікаву пізнавально-ігрову програму та веселе проведення часу. Всі учасники свята були запрошені на смакування до фруктового столу.


Немає коментарів:

Дописати коментар