четвер, 30 березня 2017 р.

Книги читаємо – розум черпаємо

До Міжнародного дня дитячої книги, який відзначається у світі в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена ­– 2 квітня, працівники центральної бібліотеки для дітей підготували та провели турнір читачів-ерудитів «Книги читаємо – розум черпаємо».


Змагання проходили між двома командами «Юний ерудит» та «Кращий читач» (учнями 5-А класу БЗШ № 4, класний керівник Корнєва Т.М).


 Учасників чекали складні випробування. Літературна гра складалася з п’яти турів:«Ерудит-лото», «Зазирни у тлумачний словник» (пояснити трактування або значення слів), «Літературні канапки» (приготувати «канапку» – з’єднати правильно автора, назву твору та його героїв), «Світ дитинства» (назвати твір та його автора, прослухавши уривок), «Портретна галерея» (впізнати літературного героя за його словесним портретом).


Визначити кращих було нелегко, адже всі гравці були налаштовані на перемогу. Користувачі продемонстрували не тільки свої знання, а й вміння працювати в команді, приймати правильні рішення. Обидві команди стали переможцями, оскільки набрали однакову кількість балів, що свідчить про добру підготовку кожного учасника і команди в цілому.


Задоволені читачі, гарні книжки, неймовірний настрій та цікавий діалог – все це запам’ятається надовго.


Немає коментарів:

Дописати коментар