понеділок, 3 квітня 2017 р.

Гумористична печа-куча «Гострий розум, то й язик гострий»



Тисячоліттями людство зберігає й передає наступним поколінням веселі казки, дотепні історії, жартівливі пісні, кумедні небилиці, безліч усмішок, смішних афоризмів, анекдотів та жартів… У сміху, як у сонця, тисячі променів і промінчиків.

Третього квітня в центральній бібліотеці для дітей відбулася гумористична печа-куча «Гострий розум, то й язик гострий».


Захід відкрила методист ЦДБ Тамара Шпак, яка розповіла користувачам книгозбірні  історію свята гумору, навела приклади його святкування в різних країнах, провела жартівливий огляд літератури «Читання для реготання».


Учасниками конкурсно-розважальної програми «Фарби гумору» були семикласники БЗШ №11 та вихованці клубу за місцем проживання «Прометей». Діти пригадували цікаві та смішні історії, що траплялися в їхньому житті, брали активну участь в конкурсах анекдотів, сценічної майстерності «Золотий гусачок» та грі-версії «Що б це значило?».



Жартівливу естафету перейняв білоцерківський письменник-гуморист Володимир Дідківський. Володимир Іванович добре розуміє: сміх – це справа серйозна. Де б він не знаходився: в школі чи в транспорті, на ринку чи в супермаркеті, завжди підслуховує цікаві історії, які потім заграють усіма барвами в його гумористичних мініатюрах.


Автор є справжнім майстром-розповідачем, добрим читцем своїх творів. Це своє вміння письменник блискуче продемонстрував, подарувавши присутнім в читальній залі годину доброго настрою. Кожна гумореска пана Володимира  супроводжувалася бурхливими оплесками та сміхом.


Здавна усі знають, що посмішка – це «зарядка для обличчя», фейс-білдінг по-сучасному, сприяє виробленню гормонів щастя та продовжує життя. Отож хочеться вірити, що свято гумору  підняло настрій усім, хто завітав до книгозбірні. 

Немає коментарів:

Дописати коментар