пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Зустріч читачів з учасниками літературної студії «Рожевий ранок»



18 травня у рамках роботи дитячої літературної студії «Рожевий ранок» в ЦДБ відбулася творча зустріч, на яку були запрошені восьмикласники БЗШ №11, учасники студії Ілона Котовщик, Анна Агалієва, Єлизавета Ковальчук та її керівник місцевий письменник-краянин Володимир Дідківський.




Відкрила поетичну вітальню Ліза Ковальчук, яка прочитала одноліткам свої перші сонячні віршовані рядочки «Жили щоб вічно мама й тато», «Росла на леваді молода тополя», «Звучала музика вечірня».

 У світ своїх поезій запросила Анна Агалієва, вона представила на суд дитячої аудиторії змістовні вірші, продекламувавши «Гарячу в серці іскру май», «Ох, відчуваю, що сгоряю!..», «Іде життя… Байдужих обминає», «Незгоди зможеш подолати».

  Естафету від своїх талановитих ровесниць перейняла Ілона Котовщик, яка вже має власний творчий доробок – три поетичні збірки «Капосний язик» (2015), «Сонцезайчик» (2017), «Афіші осені» (2017). Юна поетеса володіє безцінним даром творити гумор. Смішинки та веселики «Ой лихо не Павлусь!», «Антипоради» в її виконанні змусили сміятися усіх присутніх.


 Звичайно підкорив учасників заходу маестро гумору Володимир Дідківський, який щиро та дотепно кепкував над підлітками у своїх гуморесках. Деякі з його віршів стали текстами пісень. Не дивно, що вдячні читачі слухали їх з великим інтересом. У свою чергу письменник висловив щире здивування численним і несподівано глибоким запитанням, які задавали юні слухачі.

  Читачі подякували керівнику літературної студії та юним обдаруванням за цікаву зустріч і побажали нових творчих злетів та надбань.

Немає коментарів:

Дописати коментар