пʼятницю, 26 травня 2017 р.



Юні друзі!
Перед вами великий незвіданий світ. А так хочеться його пізнати! Радимо познайомитися із тваринним світом нашої планети — великим і незбагненним. Завдяки міні-енциклопедіям із дуже яскравими ілюстраціями і  дуже цікавим змістом, ви познайомитесь з рептиліями, ящірками, крокодилами, пінгвінами, морським слоном, моржем, і багатьма-багатьма іншими тваринами нашої планети. 
 Тож, вирушайте у книжкову подорож.


Дикі тварини. 50 найпопулярніших видів : міні-енциклопедія; перекл. з англ. - К. : Видавнича група КМ-БУКС,  2016. – 56 с. : іл.
У цьому довіднику описано 50 найвідоміших видів диких тварин ссавців, птахів, риб, земноводних і плазунів. Ви дізнаєтеся про спосіб життя і особливої ті будови різних тварин, а також про те, де розповсюджений той або інший вид.



Динозаври. 50 найвідоміших видів : міні-енциклопедія; перекл. з англ. - К. : Компанія ОСМА, 2016. – 56 с. : іл.
У цьому довіднику описано 50 найвідоміших видів динозаврів. Ви познайомитеся з особливостями будови цих доісторичних тварин, їхнім способом життя і дізнаєтеся, у яких період часу вони жили на Землі. Для широкого кола читачів.



Комахи. 50 найвідоміших видів : міні-енциклопедія; перекл. з англ. - К. : Компанія ОСМА, 2016. – 56 с. : іл.
За допомогою цього довідника ви зможете розпізнати 50 найвідоміших видів комах. Ви дізнаєтеся про їхні основні ознаки та спосіб життя. Для широкого кола читачів.





Коні та поні. 50 найвідоміших різновидів : міні-енциклопедія; перекл. з англ. - К. : Компанія ОСМА, 2016. – 56 с. : іл.
Шанувальникам найблагородніших граціозних і довершених друзів людини енциклопедія-довідничок сподобається, адже тут зібрано п’ятдесят найвідоміших коней (гарячих, холодних та теплих кровей) та поні. Ахалтекінські та берберійські,креольські, фризькі та булонські, андалузькі та ганноверські, креольські та теннессійські, шайри та першерони. Коротко дізнаєтьсь про анатомію коней, різницю між поні та конями.

Собаки. 50 найпопулярніших порід : міні-енциклопедія; перекл. з англ. - К. : Видавнича група КМ-БУКС,  2017. – 56 с. : іл.
За допомогою цього довідника ви зможете розпізнати 50 порід собак і дізнатися про їх основні ознаки. Довідник стане у пригоді при виборі домашнього улюбленця.

Немає коментарів:

Дописати коментар