вівторок, 18 червня 2019 р.

Давайте знайомитись: Джеймс Бовен - популярний англійський письменник



Джеймс Бовен - автор книг про рудого кота Боба, які переведені на 30 мов та стали світовими бестселерами. Але так було не завжди. З ранніх років молодій людині доводилося боротися за життя, відстоюючи своє місце під сонцем.

 Прочитати книги Джеймса Бовена ми радимо тим, хто опинився в складній ситуації, коли здається, що проти тебе весь світ. Ці книги вселяють надію, що з будь-якої ситуації є вихід.

Своєю творчістю Джеймс Бовен доводить, що навіть найтяжчі біди можна подолати, коли поруч з тобою вірний друг, жива істота, що потребує твоєї допомоги і підтримки і у відповідь допомагає і підтримує тебе. Ця історія схожа на диво, але вона абсолютно правдива. А значить, чудеса можливі. Потрібно тільки сподіватися на краще, не проходити повз чужий біль і вірити в те, що життя ще повернеться світлою стороною.

Бовен Дж. Вуличний кіт на імя Боб: повість / Джеймс Бовен. – К. : Рідна мова, 2017. – 208 с.
Ця історія сталася в Лондоні, хоч могла трапитися в будь-якому сучасному великому місті. Джеймс Бовен – вуличний музикант, який  страждав від наркозалежності, у його житті не було сенсу, доки в ньому не з’явився чотирилапий друг, який допоміг хлопцю впоратися з проблемами і став справжнім янголом-охоронцем. Одного дня на ґанку муніципальної квартири Джеймс знайшов кота із гнійною раною на лапі. Щоби урятувати тварину він витратив на ліки всі свої гроші та відмовився від наркотиків. А потім новоспечені друзі почали разом їздити автобусом на Ковент-Гарден та виступати на вулиці. Два випадкові знайомі — вуличний музикант Джеймс і вуличний рудий кіт Боб — стають друзями на все життя і дарують один одному надію на щастя…
Бовен Дж. Світ очима кота Боба: повість / Джеймс Бовен. – К. : Рідна мова, 2017. – 192 с.
«Світ очима кота Боба» - це подальші пригоди вуличного музиканта Джеймса та нові витівки його мудрого вуличного кота Боба, що продовжуються саме з того місця, де закінчується перша книжка. За допомогою Боба колишній наркоман намагається стати кращою людиною та знайти свій шлях назад у реальний світ, знову стати «видимим» для оточуючих... Але в цей же самий час співжиття з котом відкриває Джеймсу очі на прості життєві цінності, як - от, справжня дружба, підтримка, співчуття, і, головне, що ж таке щастя: коли ти комусь потрібний, коли не лише береш, а й віддаєш свою любов та турботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар