пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Брами всі повідчиняю я святому Миколаю


День святого Миколая Чудотворця є особливим дитячим святом, яке всі чекають з нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій. 
Це свято веселощів, подарунків та всіляких приємних сюрпризів. Працівники центральної бібліотеки для дітей організували та провели свято духовності «Брами всі повідчиняю я святому Миколаю», подарували  своїм користувачам радість та веселий настрій


Захід відкрила завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко, вона привітала маленьких читайликів зі святом, прочитала лист від Святого Миколая та запросила на перегляд мультфільму-пісеньки «Виглядаю Миколая».
 Діти гучно підспівували героям мультику.

Гість заходу  настоятель церкви Покрова Божої Матері Київського патріархату отець Миколай розповів історію життя єпископа Мірлікійського, яке було наповнене нескінченною низкою благодіянь і чудес.
 Діти дізналися про дива Миколая Чудотворця, який  допомагав усім християнам: сліпим повертав зір, кульгавим – нормальну ходу, німим – мову, багатьох бідних збагатив, голодним їжу подавав, кожному при будь-якій нужді був помічником і заступником, швидко з’являвся там, де був потрібний.


Діти розповідали про свої гарні вчинки, ділились радістю, що вночі до кожного завітав Миколай і залишив подарунок.



Вихованці недільної школи «Янголятка» церкви Покрова Божої Матері показали читачам книгозбірні цікаву виставу «Доброта Святого Миколая». Герої інсценізації продемонстрували юним читачам як важливо бути добрим, чемним і розумним.




Присутнім було запропоновано відгадати зимові загадки та згадати прислів’я й приказки, пов’язані з ім’ям Миколи Чудотворця. Малюки розповідали вірші, які підготували до свята. А потім пані Олена запросила дітей до конкурсно-ігрової програми. Читайлики дружньо змагалися в подарункових перегонах, грали в ігри «Сніжки», «Вбери ялинку».




Наприкінці свята учасники отримали солодкі дарунки з побажаннями наслідувати добрі вчинки Миколая та щоб це свято стало для всіх святом Добра, Милосердя та Любові до ближніх.


Немає коментарів:

Дописати коментар