пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

Український літературний ВEST


Кожна нова книга в бібліотеці це – подія, завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення.

4 грудня в центральній бібліотеці для дітей пройшов 
 День нової книги «Український літературний ВEST». 
Бібліотекарі познайомили користувачів з новинками літератури, що надійшли до книгозбірні протягом 2019 року.

Цього дня відвідувачі бібліотеки ознайомились з книжковою виставкою «Читайте новинки», де були представлені нові книги сучасних українських авторів.

Зацікавив читачів літературний квест «Сучасний бестселер». Учасниками змагання стали учні 6-В та 6-А класу БЗШ№ 4, на яких чекали цікаві пригоди. Юні літературознавці з величезним азартом ринулися в «бій».


На кожній зупинці учасники шестикласники виконували завдання: «Розшифруй криптограму», «Плутанина», «Впізнай героя за описом», «Склади пазли та назви автора та його твір». Виконавши всі завдання, гравці відшукали сучасний бестселер Сашка Дерманського «Мері».


 
Завітали цього дня до бібліотеки і учні 6-Г класу БЗШ № 11. Мандруючи цікавим книжковим світом, вони відповідали на запитання вікторини «Сучасні імена в український прозі», яку провела бібліотекар Антоніна Даценко.


Читачі із задоволенням переглянули відео-презентацію «10 українських книжок, про які знає весь світ», яка доповнила їхні знання в царині літератури.


День нової книги був насичений яскравими подіями і позитивними емоціями.

Немає коментарів:

Дописати коментар