четвер, 26 березня 2015 р.

На сцені казка

     Святкові заходи книжкового тижня в Центральній бібліотеці для дітей продовжуються. 26 березня напередодні Міжнародного дня театру в читальній залі зібралися шанувальники лялькового театрального мистецтва. Дитяча бібліотека запросила своїх юних читачів на цікавий захід, присвячений творчості відомого дитячого письменника Всеволода Нестайка.
«Варто назвати лише само прізвище – Всеволод Нестайко! – і відразу на вашому обличчі  з’являється посмішка. І це зрозуміло, адже дитячий письменник своїми веселими дотепними й мудрими повістями й казками радує вже не одне покоління юних читачів, бо за плечима в нього – ціла авторська бібліотека!» - такими словами почала свій невеличкий екскурс в життя письменника бібліотекар ЦДБ Катерина Діденко.

А потім почалося театральне дійство. Читачі дитячих бібліотек: ЦДБ і філії №9 продемонстрували дві лялькові вистави «Друзі пізнаються в біді» (театр «Книга і лялька» ЦДБ) й «Пригоди в лісовій школі» (ляльковий театр б/ф №9) за мотивами книг Всеволода Нестайка.  Реакцією глядачів були бухливі оплески майстерності маленьких лялькарів. 







Немає коментарів:

Дописати коментар