пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Для всіх жінок слова найкращі



З настанням весни змінюється природа, змінюється настрій. Саме ця пора дарує людям багато сонця, тепла, любові. Саме весна подарувала одне з чудових свят – 8 Березня. В цей день жінок чекають подарунки, сюрпризи, привітання.

Саме такий сюрприз підготували працівники центральної бібліотеки для дітей. Тепле родинне свято зібрало учнів 3-Б класу БЗШ №11 зі своїми мамами та бабусями в читальній залі бібліотеки.  Найтепліші слова привітань, пісні про жіноче свято, танці, театралізовані мініатюри – все це створило справжній святковий концерт. А як же обійтися без веселих конкурсів? Учасники свята, діти і дорослі, разом інсценували казку «Ріпка", доводили, що вміють готувати справжній український борщ, змагалися, хто спритніший. Дівчатка демонстрували  сучасну моду, згадали вбрання своїх бабусь, а хлопчики, як справжні джентльмени,  запросили дівчаток  в танок. Юні леді взяли участь у вікторині «Справжні панянки» і кожна з них отримала приз з «чарівної скриньки». 
     Зацікавила присутніх і книжкова виставка  «Мамині долоньки найтепліші в світі», на якій були запропоновані книжки для дітей і для мам. Завершилося свято майбутні чоловіки галантно привітали всіх жінок з прекрасним святом весни, побажали гарного настрою та миру.


Немає коментарів:

Дописати коментар