середу, 30 березня 2016 р.

Захоплюючі книги та цікаві історії для дівчат



Ти дорослішаєш, і тобі так хочеться, щоб поруч був хлопець, який подобається. А як зрозуміти, чи подобаєшся ти йому? А як поводитись, щоб зберегти першу любов? Як правильно будувати стосунки з батьками? На ці та багато інших запитань ти знайдеш відповідь у цих книжках.

Ґрьонтведт Н. Абсолютна нецілована: повість  / Ніна Елізабет Ґрьонтведт. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. – 320 с.
«Абсолютна нецілована» – друга книжка норвезької письменниці Ніни Елізабет Ґрьонтведт, написана у формі щоденника дівчинки-підлітка, який авторка сама й проілюструвала. Героїня Уда Андреа Стоккгейм – вже знайома українським читачам за книгою «Привіт, це я!» – знову пише про себе, свою найближчу подругу Геллє, молодшу сестричку Ерле, тата й маму, шкільних друзів. І… про свої перші закоханості. Словом, про всі-всі найпотаємніші таємниці, про які можна писати в чудовому новенькому записнику-щоденнику, який замикається на ключик.

Джонс Д. Мандрівний замок Хаула / Діана Вінн Джонс. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. – 352 с.
Зла відьма перетворює Софі на старезну бабусю. Дівчина потрапляє в таємничий замок чарівника Хаула і укладає угоду з вогняним демоном, завдяки якому i рухається замок. На шляху до звільнення від закляття Софі доведеться розгадати багато загадок та побороти численні перешкоди...



Йорт В. ЙОРГЕН + АННА = ЛЮБОВ: роман / Віґдіс Йорт. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. – 160 с.

Анна непосидюща, весела десятилітня дівчинка, яка понад усе любить таємниці, лазити по деревах і гасати на велосипеді. Та ось у її класі з’являється новачок, Йорґен, і звичний світ Анни перевертається догори дриґом, бо вона вперше в житті закохується. На її шляху стають численні суперниці, але Анна готова на все, щоб здобути прихильність Йорґена. Бо ж коли йдеться про кохання, усі засоби дозволені, хіба ні?



МакДоналд М. Джуді Муді: повість / Меґан МакДоналд. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. – 144 с.

На тебе чекає знайомство з кумедною дівчинкою на ім’я Джуді Муді, у якої частенько змінюється настрій. Він буває хороший, поганий, передшкільний, шкільний – який завгодно. А ще у неї є  молодший братик Стінк, найкращий друг Рокі та «заклятий» друг Френк Перл. Вони потрапляють у різноманітні пригоди, вчаться тішитися маленьким і великим радощам. А головне – вони неодмінно подарують тобі усмішку!


Сабітова Д. Три твої імені: роман / Діна Сабітова. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. – 192 с.
Маленька, вічно голодна Ритка живе у селі з сестрою та батьками-пияками. Старанну третьокласницю Марго взяла у свою родину медсестра з дитбудинку. Майже доросла Гошка сподівається, що погана слава захистить її від оточуючих. Але в кожної з них є шанс стати щасливою. І всі вони – одна дівчинка. Від того, як повернеться її доля, залежить і те, яке ім’я стане справжнім. Справжні емоції дозволять тобі відчути себе на місці героїв, змусять обернутися і, можливо, вчасно простягти комусь руку дружби й підтримки.

Немає коментарів:

Дописати коментар