пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Зустріч з прокурором



Стан підліткової злочинності завжди викликає занепокоєність  та  зумовлює необхідність проведення профілактичних заходів для її  попередження.

7 грудня в центральній бібліотеці для дітей відбулася зустріч користувачів, учнів 10-Б класу БЗШ №4 (кл.керівник Г.І.Мороз ), з прокурором  Білоцерківської міської  прокуратури  Мариною Анзоріївною  Куксою.


Прокурор розповіла юним читачам, що місцевою прокуратурою приділяється велика увага злочинності неповнолітніх, яка у порівнянні з дорослою відрізняється високим ступенем активності, та навела приклади злочинів, скоєних підлітками в місті.

З її розповіді читачі детально дізналися, як прокурор здійснює свої повноваження в усіх стадіях судового розгляду кримінальних справ, починаючи зі стадії підготовки кримінальної справи до слухання та закінчуючи її виробництвом.

Старшокласникам будо цікаво дізнатися, що, здійснюючи кримінальне переслідування, прокурор підтримує в судах державне обвинувачення у кримінальних справах, виступаючи від імені держави, представляючи її інтереси.

Захід проходив  в форматі діалогу. Десятикласники поставили прокурору багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді.


В кінці бесіди  школярі переглянули фільм  «Зона особливої уваги», який відображав, як відбувають покарання засуджені неповнолітні у колоніях.

Немає коментарів:

Дописати коментар