пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

«Будьмо гідними пам'яті наших Героїв!»



21 листопада - День Гідності та Свободи. Це свято започатковане Указом Президента України 13 листопада 2014 року. На необхідність створення такого свята главу держави надихнув героїзм народу.


Цій події колектив ЦДБ присвятив актуальну розмову «Не втрать людського обличчя», яка відбулася 20 листопада в центральній бібліотеці для дітей 
для семикласників БЗШ №11.


Ведуча заходу, завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко розповіла про ті історичні події, які перевернули свідомість українців, про патріотизм нашого народу, згадала Героїв Небесної Сотні та воїнів, що загинули на Сході України заради миру і злагоди країни, в тому числі і наших земляків.


Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам`ять загиблих Героїв.


Емоційний настрій заходу створили члени дитячої літературної студії «Рожевий ранок». Світлана Голоско, Вадим Ковальчук, Марина Дубовик та їх керівник, член Національної спілки письменників України Володимир Дідківський читали свої вірші, присвячені України та її героїчним захисникам.





Юні читачі ознайомилися із літературою, присвяченою революційним подіям на Майдані Незалежності та в зоні проведення АТО, представленій на книжковій виставці «Єднаймося заради України».


Патріотичним флешмобом «Будьмо гідними пам'яті наших Героїв!» закінчився захід.

Немає коментарів:

Дописати коментар