четвер, 12 листопада 2015 р.

Новинки на книжковій полиці



Друзі!
Ви давно не відвідували нашу бібліотеку? Перечитали усі варті уваги літературні новинки? Тоді мерщій до бібліотеки! Адже ми постійно слідкуємо за останніми книжковими трендами.

Радушинська О. Метелики у крижаних панцирах / Оксана Радушинська. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. – 160 с.
«Метелики у крижаних панцирах» – повість Оксани Радушинської про дівчинку-підлітка, прикуту до візка після автомобільної катастрофи, у якій загинули її батьки. Чи зможе героїня знайти справжніх друзів і навіть перше кохання? Чи зможе відкритись світові, перебуваючи у панцирі зі страху перед людським нерозумінням, перешіптуванням за спиною? Чи зможе довести усім довкола і насамперед собі, що найважливіше – людська гідність.

Росіцький Р. Лук нічної громовиці / Роман Росіцький. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. – 240 с.
Чого бракує тринадцятирічному під­літкові, як то кажуть, для пов­ного щастя? Сенсорної «труби», крутого ноутбука, мерседеса останньої моделі? А може, життя втрачає сенс без любові і турботи батьків, доброти бабусі й дідуся, вірної подруги? Або – вічної і неповторної природи, яка відкриває всі свої скарби, якщо ти не ледар і не варвар? Не зайвою буде й дрібка фантазії. І непереборне бажання змінювати світ на краще. Не вірите? Читайте!


Сайко О. Кав'ярня на розі / Оксана Сайко. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. – 176 с.
Кав’ярня на розі – чудове місце для зустрічей з найнесподіванішими людьми. Лідці, котра готується до вступу на економічний і підпрацьовує там кельнеркою, пощастило познайомитися з колекціонером забутих книжок. І це змінило життя обох: хтось зумів повернути собі давно втрачений сенс існування, а хтось зрозумів, чому не варто втілювати чужих мрій. 
Неповторна атмосфера львівських кав’ярень, дощ за вікном і багато історій з реального життя – усе це можна знайти у книзі «Кав’ярня на розі».

Немає коментарів:

Дописати коментар