понеділок, 2 липня 2018 р.

Аукціон цікавих повідомлень «Найрозумніші в світі книги» (до Дня енциклопедії)


2 липня у центральну бібліотеку для дітей на аукціон цікавих повідомлень «Найрозумніші в світі книги» завітали читачі середнього та старшого шкільного віку, які позмагалися за право позачергового користування цінними енциклопедичними виданнями читальної зали книгозбірні.

Захід проводився за правилами справжніх аукціонів: виграє той, хто надає правильну відповідь на запропоноване запитання.

Для проведення гри були підготовлені книги для «продажу», але вони не «продавалися» за гроші, а «купувалися» для читання під час літніх канікул за правильні відповіді на різноманітні запитання, які учасники аукціону знаходили в енциклопедіях та довідниках на книжковій викладці «Носикам цікавим про всілякі справи».


«Ліцитатор»( людина, яка проводить аукціон) Тамара Шпак представляла лоти, оголошувала стартову «ціну», а юні розумники з азартом вступали в «торги».


Переможцями аукціону виявилися четверо користувачів: Вікторія Універсал, Михайло Морський, Єлизавета Багрій та Вікторія Васильєва, які взяли участь у книжковому батлі та змагалися між собою, «захищаючи» свій цікавий факт.


Немає коментарів:

Дописати коментар