вівторок, 31 липня 2018 р.


Любі читайлики!

Літо – це канікули, природа, річка, море задоволення та чудова пора, коли можна поринути у захоплюючий світ літератури, опинитися в загадкових, незвіданих країнах…

Пропонуємо вам прочитати пригодницькі книги серії «Капітан Фокс».

Познайомившись із Ріккі Ретом - безстрашним мишеням з добрим і відданим серцем, ви вже не зможете відірватися від захопливих пригод головного героя, що волею долі став членом піратського екіпажу під проводом шляхетного капітана Фокса.

Перегортаючи сторінку за сторінкою ви будете в захваті від неймовірної мужності й винахідливості бравої команди і сили духу маленького Ріккі, який нарівні з бувалими моряками протистоїть каверзам підступних і жорстких рептилій Імперії Великої Ящірки.

Інноченті М. Пірати Острова Туманів / Марко Інноченті . – Х. : Прінт-Сервіс, 2011. – 128 с. : іл. - («Капітан Фокс»).
Ріккі Рет – маленьке мишеня з відважним серцем. Через каверзи підступних змій він опинився на плоту у відкритому морі. Його врятували пірати з фрегата «Хамелеон»… Пірати на чолі з капітаном Фоксом на фрегаті «Хамелеон» мандрують до Острова Забуття, де знемагає в полоні Міссі Фокстрот, найчарівніша лисичка Семи Морів.
Інноченті М. Фрегат Хамелеон / Марко Інноченті . – Х. : Прінт-Сервіс, 2011. – 128 с. : іл. - («Капітан Фокс»).
Допитливого й сміливого мишеня Ріккі Рета зацікавили дивні події, що відбуваються на борту. Разом з капітаном Фоксом йому належить розкрити безліч загадок і докопатися до істини. Звичайно, не обійшлося й без ризикованих пригод згуртованої команди піратів.
Інноченті М. Підземне чудовисько / Марко Інноченті . – Х. : Прінт-Сервіс, 2011. – 128 с. : іл. - («Капітан Фокс»).
Перш ніж вирушити в далеке плавання, Ріккі Рет зі своїми друзями висаджується в Порто-Ретто. Але замість довгожданого побачення з родиною на нього чекає полон і бридке ненажерливе чудовисько! Здається, цього разу порятунку вже не буде…
Інноченті М. Острів доктора Топіморта / Марко Інноченті . – Х. : Прінт-Сервіс, 2011. – 128 с. : іл. - («Капітан Фокс»).
Фрегат «Хамелеон» борознить хвилі Семи Морів з єдиною метою: допливти до Острова Забуття. Але на шляху до острова – володіння підступного, злого і надзвичайно жорстокого доктора Топіморта.
Інноченті М. Привид Семи Морів / Марко Інноченті . – Х. : Прінт-Сервіс, 2011. – 128 с. : іл. - («Капітан Фокс»).
Серце пірата приховує якусь таємницю. Незабаром маленький Ріккі Рет її розкриває. Однієї місячної ночі він зустріне загадкову постать, яка підніметься з глибин Семи Морів…

Немає коментарів:

Дописати коментар