понеділок, 18 листопада 2019 р.

Книжкові новинки


Денисенко Л. Майя та її мами / Лариса Денисенко. – К. : Видавництво для дітей, 2016. – 61 с. : іл.
«Майя та її мами» — добра історія про сімейні цінності без кордонів та стереотипів. Ця книжка навчить толерантності та поваги до оточуючих незалежно від їх національності, зовнішності, статі та складу сім'ї. Адже головне, щоб діти росли в любові.
У Майї цілих дві мами, які її люблять, але ця книжка не тільки про неї! Ця книжка про цілий клас Майї, з яким вона буде рада вас познайомити. Наприклад, із Соломією та Софійкою, які з'явилися у батьків завдяки науці, Раїсом, чиїй сім'ї довелося переїхати з Криму, або Кирилом, який живе з опікуном. Просто та з любов'ю дівчинка розповідає про кожну особливу сім'ю в своєму класі. І нехай всі вони різні, дещо їх все-таки об'єднує — любов та повага, з якими вони відносяться один до одного.
Карпа І. День усіх білок / Ірена Карпа. – Чернівці: Чорні вівці, 2017. – 95 с. : іл.
«День усіх білок» — дивовижна та повчальна історія про те, як важливо боротися за свою мрію та відстоювати права, бути уважним до потреб інших та з повагою ставитися до природи. На сторінках книжки нема ніяких нудних повчань — тільки захопливі пригоди з харизматичними та сміливими героями!
Карпатський ліс — дім для безлічі різних тварин. Наприклад, чорні білки. Але книга «День усіх білок» не тільки про них! Всім жителям лісу доведеться об'єднати зусилля, щоб врятувати рідні місця від зазіхань бандитів та чиновників. А допомагати їм в цьому буде сім'я лісників, що стоїть на сторожі лісу.
Касдепке Г. Я не хочу бути принцесою / Гжегож Касдепке. – Харків: Школа, 2017. – 32 с. : іл.
Нікому б і на думку не спало, що маленька дівчинка Марися захоче бути не принцесою, а… страшним ненажерливим драконом! Цього не підозрювали ні мама, ні тато, ні бабуся з дідусем. І от могутній дракон полонив мало не всю родину, і лише хоробрий лицар-тато може визволити замкнену у вежі маму-принцесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар