четвер, 21 листопада 2019 р.

Година гідності «Ми не зганьбили славу наших предків»


З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи
 21 листопада в центральній бібліотеці для дітей проведена година гідності «Ми не зганьбили славу наших предків», спрямована на вшанування патріотизму та мужності співвітчизників, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси та європейський вибір України.

Завідувачка відділом обслуговування Інна Кабула відкрила захід пізнавальною бесідою «Україна – територія гідності та свободи», представила хронологію подій Революції Гідності, нагадала імена героїв, які віддали життя за Україну.


Під час заходу семикласники БЗШ №4 переглянули відеоматеріали «Україна золота», «Євромайдан! Відео, яке повинен побачити кожен українець», «Не спи моя рідна земля», що висвітлюють найяскравіші моменти української революції 2013-2014 років.

Зацікавила школярів презентація виставки-ілюстрації «Осінь, що змінила країну», де поряд з книгами про Майдан, експонувалися світлини патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи.


Літературно-музична композиція «Воїни світла», присвячена героям Небесної Сотні та воїнам АТО/ООС, у виконанні семикласниць Єлизавети Осадчук, Вероніки Яценко, Надії Серікової та Олександри Сажиної зворушила учасників заходу.


Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять українців, які віддали свої життя, щоб змінити хід історії країни, та дали українській нації шанс на гідне майбутнє.


Немає коментарів:

Дописати коментар