понеділок, 25 листопада 2019 р.

Книжкові новинки




Баум Л. Ф. Амеріканські казки / Лаймен Френк Баум. – К. : Знання, 2017. – 158 с.
На сторінках цієї збірки казок американського письменника Лаймена Френка Баума живуть грізні грабіжники, добрі і злі чаклуни, ведмеді, бегемоти, оживлений манекен, юний король, Батько Час, хлопчики і дівчатка та багато інших персонажів, з якими відбуваються неймовірні пригоди. Книга вчить людяності, хоробрості, вірності дружбі, багатьох інших чеснот, які допомагають нам жити.
Білий Дм. Дивовижні пригоди скіфа Атея. Крила Срібного Яструба / Дмитро Білий. – К. : Альфа, 2018. – 62 с.
Чи зможе скіф Атей з друзями допомогти своєму народу перемогти у великій битві з нападниками? Які небезпеки чекають на нього під час подорожі у таємничу країну Нартію? Куди проляже Шлях Срібного Яструба? Про все це ви дізнаєтесь у книзі «Крила Срібного Яструба».
Госсіні Р. Пригоди малого Ніколя : оповідання  / Рене Госсіні. – К. : Рідна мова, 2019. – 542 с.
Веселі оповідання про малого Ніколя та його друзів. Ця  книжка мандрує світом, знаходячи все нових і нових прихильників. Адже читати без сміху історії, які розповідає про себе Ніколя, просто неможливо!..
Дилан Б. Назавжди будь молодим : пісня / Боб Дилан. – Х. : Читаріум, 2018. – 40 с.
 «Назавжди будь молодим» - книга усієї сім’ї. Ця книжка про музикантів як таких,  зворушлива історія про тісні сплетіння людських доль у любові до музики. Вона не має жодних вікових обмежень, як і сама музика. Подарована гітара, що стала другом, як мінімум, трьох музикантів, - та нитка, що єднає різні покоління. Це заклик до людинолюбства і небайдужості. Йдеться про те, як важливо поділитися найдорожчим, аби запалити творчістю маленьке серце. Твоя гітара може вивести когось на вулицю, аби співати чи навіть боротися за мир. «Назавжди будь молодим» - це крихітний світ взаєморозуміння та комфорту. А ще її краще одразу співати, аби створити відповідний настрій, що завжди заряджатиме позитивом усю вашу сім’ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар