середу, 6 квітня 2016 р.

6 квітня в календарі: це цікаво знати



Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку

Дорогий читачу!
 Вже втретє в історії за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та за підтримки Організації Об’єднаних Націй 6 квітня по всьому світу відзначатимуть Міжнародний день спорту заради розвитку та миру. Рішення щодо відзначення цього Дня було одноголосно прийнято у 2013 році під час Генеральної Асамблеї ООН.
 Спорт – це те, що робить твою країну на карті видимою, відкриває кордони, примушує увесь світ поважати наші національні здобутки. Україна має багато видатних спортсменів, нам є ким пишатися.


Пропонуємо тобі прочитати літературно-художнє видання.

Зіркові історії успіху від зірок українського спорту / редактор- упорядник Маряна Савка. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2010. – 88 с.

Поруч із нами живуть люди, котрі вміють творити дива. Вони змінюють наше уявлення про можливості людського тіла і духу. Кому, як не їм, бути прикладом для молодого покоління, ділитися своїм життєвим досвідом і надихати на тернистий, важкий, а все ж такий прекрасний шлях до успіху.

Ця книга легко стане тобі другом, бо писала її справжня зіркова команда українських спортсменів. І писала  саме для тебе, щоб поділитися своїм життєвим досвідом, спогадами з дитинства, смішними історіями, дружніми настановами. Ти можеш не бути спортсменом, але ті риси людського характеру, які виховує спорт дуже важливі для кожної особистості. Спорт плекає в людині віру в себе, у власні сили і таланти, він розкриває внутрішній потенціал і укріплює у переконанні, що людські можливості, хоч і обмежені, але значно більші, ніж здається на перший погляд.

Історії від зіркової команди українських спортсменів не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих, бо всі вони підтверджені справжніми перемогами, золотом високої проби.

Немає коментарів:

Дописати коментар