пʼятницю, 10 червня 2016 р.

З книгою канікули - сумувати ніколи!


Літо - це канікули з веселими іграми, забавами, пригодами та книжковими дивами. Щороку центральна бібліотека для дітей намагається зробити літні канікули для своїх читачів незабутніми та довести, що без найкращого друга - книги, канікули сумні. Конкурси, пригоди, мандрівки, лялькові вистави дозволяють зробити дитячий відпочинок не тільки цікавим, а ще й корисним.



Цьогорічне літо бібліотекарі розпочали з бібліовеселощів. Конкурсно-ігрова програма
«З книгою канікули – сумувати ніколи!» протягом тижня була запропонована вихованцям пришкільного табору «Веселі козачата» (БЗШ №4). На початку програми ведуча Тамара Шпак привітала школярів з початком довгоочікуваних канікул і побажала їм цікаво та весело провести літо.

 Школярі літнього табору були у захваті від розмаїття конкурсів. Вони читали вірші, згадували улюблені пісні про літо, проявили неабияку ерудицію в інтелектуальних іграх «Бібліотечний ерудит», «Найрозумніший», "Літературне лото", вікторині «Казковими стежками».



Людмила Романович зацікавила  дітей фарботерапією «Літній настрій». Для того, щоб передати відтінки свого настрою, маленькі митці обрали яскраві кольори, сонечко, веселку, метеликів і різноманітні квітки. Вони створили своїми руками справжній шедевр. Їх спільне творіння  вийшло яскравим і теплим, по-справжньому літнім.

Презентацію книжкової виставки-інсталяції 
«Літні промінці на книжковій сторінці» провела Інна Кабула, а потім діти залюбки мандрували сторінками книг і журналів.



Заходи відбулися на хвилі позитиву та дитячого сміху

Немає коментарів:

Дописати коментар