пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Казковий БУМ



Хто сказав, що в бібліотеці повинно бути тихо? Тільки не в дитячій і тим більше, не під час літніх канікул! 
Сьогодні центральна бібліотека для дітей перетворилася на веселий острів сміху, гумору та позитиву, бо тут відбулося свято – «Казковий БУМ».


 Разом з бібліотекарями діти з пришкільного табору «Веселі козачата» весело мандрували світом мудрих казок, де добро завжди перемагає зло. Юні читайлики охоче вирушили на зустріч неймовірним пригодам, поринули у захоплюючий світ мрій та фантазій, де події розгортаються, як у чудовому кольоровому сні, де живе книга – справжній маг, надзвичайне диво, створене людиною.
 



В казковій країні малеча зустрілася з улюбленими героями, які залюбки погралися з нею в літературні піжмурки «Веселі пошуки книжкових друзів». Школярі випробували свої сили в інтелектуальній вікторині «Казку спробуйте впізнати і героїв відгадати», погралися в літературний пінг-понг «Знайди пару літературному герою», відгадували пісні казкових героїв і самі їм підспівували. Всім дуже сподобалося літературне змагання «Політ фантазії», в якому діти допомогли казковим героям подолати всі перешкоди і повернутися в свою казку.


 Юним любителям казок бібліотекарі презентували виставку-інсталяцію «Іграшкова читальня», діти відгадали загадки, погралися з улюбленими іграшками, що вийшли з книжки, з величезним задоволенням переглянули лялькову виставу
 «Фантастична, суперкльова наша книжечка чудова».
 

Яскраве веселе свято залишило незабутні враження.

Немає коментарів:

Дописати коментар