вівторок, 19 червня 2018 р.

Літні змагання в ЦДБ


 «Нам пігулки і мікстуру заміняє фізкультура», – саме під таким гаслом в центральній бібліотеці для дітей 19 червня відбулися літні змагання, учасниками яких стали загони «Бджілка» та «Капітошка» пришкільного табору 
«Веселкова країна» БЗШ №20.


Працівники ЦДБ допомогли дітлахам скласти власну «Тарілку здоров’я» із смачною та корисною їжею. А протягом цього копіткого процесу бібліотекарі розповідали школярам, що здоров’я – це основна умова повноцінного та щасливого життя. Бібліотекарі порадили дітям дотримуватися найважливіших правил здорового способу життя: правильно харчуватися, бути фізично активними і завжди в позитивному настрої, дотримуватися правильного розпорядку дня, не мати шкідливих звичок.


Потім усі дружно взяли участь у спортивно-ігрових змаганнях «Веселі старти», у програмі яких були конкурси «Утримай рівновагу», «Перетягни канат», спортивні естафети «Передай м’яч» і «Футболісти», вікторина про спорт та насамкінець літературний конкурс.




 Всі ці дійства супроводжувалися цікавою та корисною інформацією про переваги здорового способу життя, засоби досягнення фізичного та духовного здоров’я.




Захопила школярів презентація книги 
«Зіркові історії успіху від зірок українського спорту». 
Діти дізналися багато цікавого про своїх спортивних кумирів, а також довідалися від справжньої зіркової команди українських спортсменів, що спорт високих досягнень – це люди, які ціною щоденної важкої праці і великого бажання кидають виклик реальності та роблять, здавалося б, неможливі речі, встановлюючи щоразу нові й нові рекорди, але при цьому вони залишаються звичайними людьми, котрі переживають хвилини радості й смутку.



Приємне враження залишила книжкова викладка 
«Здоров’я без ліків», де представлені видання, які допомагають зрозуміти, що здоров’я людини залежить не тільки від лікувально-профілактичних заходів медичних закладів, а перш за все – від дбайливого ставлення людини до свого здоров’я, вміння використовувати резервні сили свого організму та природні засоби.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар