пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Нові книги для малят




 Чайка М. Казки старого замку / Марина Чайка. – Х. : Ранок, 2017. – 80 с. :  іл.
Друга частина трилогії «Казки Місяця». У цій книжці юний читач зможе дізнатися про нові пригоди котика Хомута, за яким пильно слідкує його новий друг - Місяць.
Рудий кіт Хомут завжди в центрі подій. То він шукає злодія, то вирушає з подружками на бал до замку. Котик уперше в житті закохується до нестями і знаходить нових цікавих друзів. А ще він більше не жадібний, хоча сметанку полюбляє, як і раніше. Адже цей рецепт котячого щастя діє безвідмовно.

Касдепке Ґ . Зачіпки детектива Нишпорки. Канікули детектива Нишпорки / Ґжеґож Касдепке. – Х. : Школа, 2016. – 136 с. – (Серія «Нова дитяча книга»).
Детективна агенція "Рожеві окуляри" працює на повну силу. Для неї нема ні канікул, ні вихідних, адже щодня може щось трапитися... Тому детектив Нишпорка пильнує й уважно розглядає кожну річ чи підозрілу людину, тим паче якщо ця людина - небезпечний суперник детектив Мертвяк. І якщо пан Нишпорка таки знайде якусь зачіпку, то робота буде всім: розгадувати ту зачіпку доведеться і йому, і читачам.

Касдепке Ґ . Касперіада. Незвичайні пригоди звичайної родини / Ґжеґож Касдепке. – Х. : Школа, 2016. – 192 с. – (Серія «Нова дитяча книга»).
Кумедні історії про маленького хлопчика Каспера, який навіть звичайний похід до дитячого садочка, копирсання в пісочниці чи ліплення сніговика може перетворити на захопливу пригоду, чим надзвичайно тішить своїх батьків і читачів по всьому світу.


Касдепке Ґ . Знайомтесь: детектив Нишпорка. Нові клопоти детектива Нишпорки / Ґжеґож Касдепке. – Х. : Школа, 2016. – 144 с. – (Серія «Нова дитяча книга»).
Нова «книга 2-в-1» – з двома повістями відомого польського фантазера, мрійника і популярного письменника Ґжеґожа Касдепке . Бажаєте навчитися логічно мислити, робити висновки та розгадувати цікаві загадки? Тоді ласкаво просимо до детективної агенції «Рожеві окуляри», де ви маєте унікальний шанс познайомитися з кумедним диваком детективом Нишпоркою. Із книги дізнаєтеся, де поділися шкарпетки з дельфінами та хто зламав повітряного змія. А коли на п’яти наступає підступний конкурент – Мертвяк з детективної агенції «Чорнокнижник», пригоди стають ще більш захопливими.

Касдепке Ґ . Обережно!» / Ґжеґож Касдепке. – Х. : Школа, 2017. – 64 с. – (Серія «Нова дитяча книга»).
Нова книга улюбленого письменника малечі, досвідченого журналіста, головного редактора популярного польського дитячого журналу «Цвіркун». У ній зібрано все, що має знати дитина, щоб безпечно бавитися вдома. Мабуть, найбільше нещасних випадків трапляється з дітьми у власних домівках. Тому треба застерегти їх від загроз. Гострі предмети, гарячі рідини, отруйні речовини — все це може бути небезпечним. Але зауважте: «застерегти» — не означає «налякати»!

Немає коментарів:

Дописати коментар