понеділок, 2 вересня 2019 р.

Свято знань


     Перший урок у бібліотеці став традиційною подією для учнів БЗШ №11. Цього року свято першого дзвоника вирішили розділити з бібліотекарями учні 2-А класу. Свято відбулося у читальній залі відділу обслуговування учнів 1-4 класів. Великою приємністю стало те, що читайлики завітали разом зі своїми батьками.

   Завідуюча ЦДБ Олена Корнієнко привітала присутніх з початком нового навчального року, побажала їм успіхів та натхнення.


 Другокласники із задоволенням подивилися лялькову виставу «Знайко і Незнайко у бібліотеці» та взяли активну участь у «Знайковій вікторині».
 


  Після «розумової розминки» бібліотекар Лариса Олійник представила книги з книжкової виставки «Наші сучасники», а потім запропонувала батькам порекомендувати книги з виставки «Книжки з батьківського дитинства». Дорослим довелося пригадати, що і про кого вони читали, коли були маленькими. Усі разом, гості взяли участь у квесті «Пошуки на журнальних сторінках», результатом якого стало відкриття сховку, де знаходилися читацькі формуляри учнів 2-А класу.



 На завершення заходу учасники отримали купу позитивних емоцій у Кімнаті казок.
Відвідувачі одностайно вирішили, що таке свято знань пішло на користь і дорослим і малим, і пообіцяли як найчастіше відвідувати бібліотеку.


Немає коментарів:

Дописати коментар