четвер, 19 вересня 2019 р.

Кращий читач літа 2019


18 вересня у центральній бібліотеці для дітей відбулося підведення підсумків вже традиційного загальноміського конкурсу «Кращий читач літа».

У читальній залі зібралися кращі читачі міських бібліотек.


Конкурсантам потрібно було представити улюблену книжку, написати її продовження, при бажанні, намалювати ілюстрації та підготувати поради для однолітків, 
які не люблять читати.





Також учасники конкурсу виконували творчі завдання, 
а саме: з’єднували прислів’я про книгу, пригадували чарівні предмети, які допомагають виконувати бажання, переміщатися в часі, повертатися в минуле, або мандрувати 
в майбутнє, складали «літературні пазли».



Учасники, які впоралися із завданнями швидше за інших, отримали творче бонусне завдання, під час якого фантазували і продовжували текст.



Завдання журі – визначити кращого серед кращих, 
було вкрай складним.

Цього року кращим читачем літа був визнаний читач центральної бібліотеки для дітей Євген Шерметинський.


Кращі читачі бібліотек міста: Софія Липова – філія №1, Маргарита Руденко – філія №2, Надія Дідківська – філія №3, Ася Семенівська – філія №4, Вероніка Тимкович – філія №6, Дарія Розживіна – філія №9, Ліза Набільська – філія №9, Аня Камінська – філія №10 отримали дипломи від ЦБС та подарунки від улюблених бібліотекарів.

  
Переможець конкурсу буде нагороджений 26 вересня, 
під час урочистостей з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, 
у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.Саксаганського та отримає подарунок від міського голови.

Немає коментарів:

Дописати коментар