пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Читальна зала під відкритим небом



Літом хочеться проводити на свіжому повітрі якомога більше часу. Особливо діти прагнуть довше побути на залитих сонцем вулицях. Парки, сквери, подвір’я та дитячі майданчики – найбільш популярні місця відпочинку та розваг малечі.


 Влітку працівники центральної бібліотеки для дітей запросили всіх жителів мікрорайону Леваневського до «Читальної зали під відкритим небом»: влаштували пересувні міні-читальні у зонах відпочинку дітей.

 
 Основний читальний «офіс» розгорнувся на «стометрівці», навпроти входу до ЦДБ, у затінку великих дерев. Книжкові виставки, розгорнуті під відкритим небом, привернули увагу багатьох мешканців мікрорайону розмаїттям художньої та періодичної літератури як для самих маленьких, так і для дітей старшого віку. Будь-який бажаючий, не заходячи в приміщення бібліотеки, міг переглянути книжкові новинки, погортати журнали.

 
Бібліотекарі проводили читання художньої літератури, обговорювання книг, експрес-конкурси тощо. Малеча  із захопленням ставилася до можливості взяти участь в різних конкурсах. Їм було цікаво поділитися враженнями про улюблені або просто недавно прочитані книжки.
 

Юні читачі з великим задоволенням проводять час у бібліотеці під відкритим небом, виявляючи активний інтерес до книг і журналів. які знаходяться тут в широкому асортименті.

Немає коментарів:

Дописати коментар